Livestream

Elk evenement kan gestreamd worden. Wij kunnen jouw evenement met één of meerdere camera’s live streamen naar alle bekende platformen, zoals Vimeo, YouTube, Facebook, Twitch én ook via jullie eigen website.

 

De keuze van het platform heeft alles te maken met de inhoud van jullie evenement en de wensen voor interactie met de kijkers en deelnemers. Ga je bijvoorbeeld break-out sessies inzetten of is er behoefte aan workshop ruimtes? Wij adviseren je graag.

 

Door het online aanbieden van je evenement is de capaciteit van de ruimte niet langer een beperking voor het bezoekersaantal. Je publiek, maar ook je sprekers, kunnen van over de hele wereld deelnemen. Wij nemen de livestream altijd op, om achteraf terug te kijken of te delen met mensen die er niet bij konden zijn. Met een pakkende edit is de registratie perfect te gebruiken op social media. Ook dat verzorgen wij.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met een strak draaiboek, een zorgvuldige camerarepetitie en een doorloop met de sprekers en gasten weet iedereen precies weet wat er gaat gebeuren. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de livestream waarbij jij je helemaal op de inhoud kan richten.

Diensten-2
Diensten-3
Diensten-1
Diensten-4

IMAG (Image MAGnify)

Iedere bezoeker heeft altijd de beste plek. Omdat wij filmen op het podium, achter de drummer en tussen het publiek en we deze beelden live geschakeld laten zien op schermen of een complete video wall achter of naast het podium. Hierdoor kan elke bezoeker genieten van close-up beelden van de zanger of bijvoorbeeld de razende vingers van de pianist over de toetsen.

 

En een voordeel van live-schakelen tijdens het evenement is dat de uiteindelijke opname direct klaar is om te bekijken zodra het concert is voltooid. En met een pakkende edit is de registratie daarna perfect te gebruiken op social media.

 

Ook dat verzorgen wij en daarbij vervelen we jou nooit met al teveel technische details.

 

We zijn creatief, flexibel en gaan de samenwerking graag aan.